Loading...
 • English
 • Deutsch
 • БЪЛГАРИЯ ОТНОВО СЪС СИЛНО ПРИСЪСТВИЕ НА INNOTRANS

  InnoTrans 2018 – Gleis- und Freigelände – InnoTrans 2018 – Outdoor Display –

  Водещото световно търговско изложение за транспортни технологии се провежда на всеки две години в германската столица. На последното събитие 3.062 изложители от 61 държави представиха най-новото от световната железопътна индустрия пред 153.421 професионални търговски посетители от 149 държави. Пет сегмента отново са във фокуса на InnoTrans: железопътни технологии, железопътна инфраструктура, обществен транспорт, интериорно оборудване и строителство на тунели. InnoTrans се организира от Международния панаир в Берлин (Messe Berlin). Тринадесетото издание на InnoTrans ще се проведе от 20 до 23 септември 2022 г. Пропуски на преференциални цени вече могат да се закупят от официалното представителство в България. За контакт 0888.598.660 или fairs@viabulgaria.com. Повече подробности можете да намерите и онлайн на www.innotrans.com.

  На площ от 108 000 квадратни метра тази година изложителите ще изпълнят със своите иновации всичките 42 зали на панаирното градче. Нова тема ще бъде Mobility+, посветена на мобилните услуги в обществения транспорт. Към момента вече 18 изложители са се регистрирали в този нов специален сегмент, сред тях ioki, Mobimeo, Optibus, Door2Door, Better Mobility и CleverShuttle.

  InnoTrans 2018 – Publikumstage – InnoTrans 2018 – Public Days –

  С 64 процента заети площи от общо 57 държави, международното участие на изложението е отново е изключително високо, както на последното събитие през 2018 г. Асоциации от страната домакин Германия и много други държави ще представят железопътната си индустрия, например Swissrail (Швейцария), MAFEX (Испания), JORSA (Япония ), ARIA (Южна Африка), CAMET (Китай), CRIDA (Тайван), KORSIA (Корея) и ALAF (Аржентина). За първи в Берлин ще видим и Международната асоциация на монорелсовите железници. Общ щанд ще имат Zeleros Hyperloop и Hardt Hyperloop, на който ще представят най-новите разработки на свръхбързи сухопътни транспортни системи за пътници и товари.

  От България отново ще има изключително силно и активно участие. Като изложители вече са потвърдени Експрес Сервиз от Русе, Вагоноремонтен завод – Коловаг АД в Септември, Метал Технолоджи Груп АД, АТКО Трейд и Вагонен завод – Интерком АД, Дряново.

  Leave a Comment

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  To top